Lovende woorden over de verrassend mooie Lentetocht, georganiseerd door de VRTC “de Achtkastelenrijders”.

Zondag 17 maart vertrokken onder een stalende voorjaarszonnetje bijna 300 deelnemers aan de jaarlijkse Lentetocht georganiseerd door de VRTC de 8 Kastelenrijders.

Diezelfde ochtend waren om 06.00 de vrijwilligers van deze club al op pad om de uitgepijlde route te controleren op eventuele onjuistheden, zodat de eerste deelnemers om 08.30 op pad konden gaan.

Ook was het mogelijk om middels een GPX de tocht te fietsen

Het was ‘smorgens bij de Herberg ook al een drukte van belang ,maar dankzij de vele voorinschrijvingen was het een kwestie van even scannen , misschien nog een kopje koffie en dan op pad richting de Posbank.

De deelnemers genoten onderweg van de route door Laag Soeren, de Loenermark, Schaarsbergen en de klimmetjes in Arnhem Noord. Bij de verzorgingspost in het clubhuis van SC de Veluwezoom in Velp stond de koffie met appelgebak klaar om, indien noodzakelijk, aan te sterken voor de rit weer terug richting Vorden. Bij terugkomst in Vorden ontving de organisatie veel lovende woorden.

En als er dan een deelnemer uit Hoevelaken er in Vorden achter komt dat hij zijn schoenen is vergeten en je zorgt er als organisatie voor dat er een paar schoenen voor hem geregeld worden ,  dan kan  voor hem , maar ook voor de VRTC de dag niet meer stuk. Veel dank aan alle deelnemers , Profile Bleumink en Electro World Klein Brinke voor het beschikbaar stellen van de bedrijfsbussen, maar ook de vrijwilligers van de VRTC die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.

Kortom, een geweldige start van het seizoen! Graag zien we iedereen weer terug op de volgende tocht van de VRTC!

Namens de organisatie,

Henk Nijhof

 

Share This