Tandemgroep

 

Je inzetten voor de bewoners van Zozijn, dat is wat onze tandemgroep doet.

Samen gezellig op de tandem genieten van het weer en de mooide omgeving.

 

Tandemgroep

 

De VRTC de Achtkastelenrijders is al enige jaren actief met vrijwilligerswerk voor de stichting Zozijn. In de loop der jaren zijn er 4 tandems in het bezit van de VRTC door steun van goede sponsoren. Deze tandems worden actief ingezet om de stichting Zozijn te ondersteunen met een fietsprogramma voor cliënten.

Twee wekelijks fietsen vrijwilligers van de VRTC de Achtkastelenrijders rond Wilp en Vorden. Dit om zo cliënten de mogelijkheid te bieden voor gezonde beweging in de buitenlucht. Momenteel bezit de VRTC al vier tandems en daarvan een aantal ook elektrisch ondersteund.

Alles te vervoeren op een mooie aanhangwagen. Als wielervereniging zijn we hier bijzonder tros op. Alles mede mogelijk gemaakt door onze vrijwilligers en sponsoren!

Ook vrijwilligerswerk doen bij de VRTC voor Zozijn?

Gewoon ergens een kopje koffie drinken en samen een heerlijke fietstocht maken. Als vrijwilliger van de VRTC bij Zozijn ben je van onschatbare waarde voor mensen met een beperking. Want voor hen zijn alledaagse dingen zals een fietstochtje niet altijd vanzelfsprekend. Dat kan het wel zijn samen met een vrijwilliger.

Zozijn brengt vrijwilligers en cliënten samen. Ook kunt u natuurlijk via onze VRTC de Achtkastelenrijders onze eigen vrijwilligers ondersteunen door ook eens gezellig mee te fietsen! Alle informatie over hoe je vrijwilliger kunt worden vind je op: www.vrijwilligerszozijn.nl.

Wat is Zozijn?

Wil je meer weten over Zozijn, bezoek dan hun website www.zozijn.nl.

Share This