Word lid van Vordense Rijwiel Toer Club
de 8 Kastelenrijders

 

Lidmaatschap VRTC de 8 Kastelenrijders

Leuk dat u geinteresseerd bent in het lidmaatschap van de VRTC de 8 Kastelenrijders. Onderstaand vertellen wij u in het kort wat het lidmaatschap van onze vereniging inhoudt. Mocht u na het lezen van onze informatie toch nog vragen hebben, stuur dan even een berichtje naar info@vrtcvorden.nl.

Kennismaken

Wilt u eerst eens kennismaken met het toerfietsen in groepsverband? Meld dit dan bij onze secretaris. Zodra uw gegevens zijn aangemeld bij de NTFU, mag u gedurende één maand met een groep meerijden. U bent dan verzekerd, zoals de leden van de vereniging. Bent u niet aangemeld, dan kunt u ook niet meerijden!

Contributie

Het lidmaatschap van VRTC de 8 Kastelenrijders kost € 60,- per jaar, jeugdleden € 50,- per jaar. Bij dit bedrag zit het (verplicht, ook voor de jeugd) lidmaatschap van de NTFU ad. € 36,- inbegrepen. Bent u al lid van de NTFU dan bedragen de lidmaatschapskosten dus € 20,- per jaar.

Automatische incasso

De lidmaatschapskosten worden jaarlijks automatisch geincasseerd. Waneer u zich aanmeldt via het aanmeldformulier, vragen wij u hiervoor uw toestemming te verlenen.

 

Clubkleding

De VRTC de 8 Kastelenrijders hanteert een helm- en tenueverplichting. Enerzijds vanwege de veiligheid en anderzijds vanwege de herkenbaarheid en het clubgevoel. Nu zijn wij best trots op onze nieuwe clubkleding waardoor het geen straf is om hierin rond te rijden. We hebben een ruim assortiment dat in alle maten verkrijgbaar is.

Aanmeldingsformulier

 

Wilt u ook lid worden van de VRTC de 8 Kastelenrijders? Wanneer u het onderstaande aanmeldformulier invult, dan zorgen wij ervoor dat het verder goed komt.

Share This