Sponsoren VRTC de 8 Kastelenrijders

 

Onze sponsoren

 

Geen enkele vereniging kan zonder sponsoren, zo ook wij niet. Gelukkig hebben wij een aantal mooie sponsoren gevonden die onze activiteiten steunen. En daar zijn wij ze erg dankbaar voor.

Met De Covik heeft u één aanspreekpunt voor zeer uiteenlopende werkzaamheden.

Dankzij ons uitgebreide machinepark en team van veertig deskundige en betrokken medewerkers vindt De Covik voor elke uitdaging een oplossing. Hierbij streven wij naar volledige ontzorging van onze opdrachtgever. Dit houdt in dat wij ook zaken als vergunningaanvragen of het afvoeren van grond op ons nemen. Doordat we vrijwel alles in eigen hand houden zijn onze prijzen concurrerend.

De Covik levert diensten op het gebied van grondverzet, sloopwerk, asbestsanering, afvalinzameling, transport, agrarisch loonwerk, agrarisch advies en gladheidsbestrijding.

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 25 jaar, samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door.

Ook groeien? Wij helpen u met complete en integrale oplossingen voor uw industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

De Herberg, al jaren een warm welkom in Vorden!

Wilt U er heerlijk even tussen uit? Voor een lekkere lunch of diner, of zomaar een terrasje pakken? Dan bent U bij ons van harte welkom in ons gezellige café, retaurant waar U zich gegarandeerd “Thuis” zult voelen!

Heeft U iets te vieren? Verjaardag, jubileum, personeelsfeest ect. vraag naar de mogelijkheden!

DutchPC Electronics is geboren uit passie voor techniek. Nu inmiddels 15 jaar later, staan wij regionaal bekend om onze service, vakmanschap en betrokkenheid. Wij zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw aankoop. Niet alleen de eerste week maar ook in de daarop volgende jaren.

Wij willen u ontzorgen. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat uw aankoop werkend bij u wordt afgeleverd, en dat u tekst en uitleg krijgt in begrijpelijk taal. Wij leveren tegen markt conforme, concurrerende prijzen.

Profile Bleumink is dé fietsspecialist van de Achterhoek met een filiaal in Zutphen, Warnsveld, Vorden en Eibergen. In totaal bieden ze een winkeloppervlak van maar liefst 2500 m2. In alle winkels kunt u bij ons terecht voor een breed assortiment in alle fietsgroepen. Niet alleen voor fietsen bent u bij Profile Bleumink aan het juiste adres, ook voor fietsaccessoires, fietskleding & fietsonderdelen kunt u bij ons terecht.

Naast de verkoop van fietsen bieden wij u ook een verhuurservice aan. Ons verhuurassortiment is erg divers, van elektrische fiets tot tandem.

Aannemersbedrijf Bargeman is al bijna 100 jaar actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie in de woning- en utiliteitsbouw. Van een klein metselbedrijf zijn we uitgegroeid tot een middelgroot all-round aannemersbedrijf met ervaren medewerkers.

Ons in 2005 geopende kantoor met werkplaats bevindt zich aan de Bedrijvenweg 1 te Vorden. Met ca. 20 medewerkers werken wij aan diverse opdrachten in de regio.

Always Ahead helpt ondernemers succesvol online. Met datagedreven marketing, responsive webdesign, online strategie advies, zoekmachine optimalisatie, social media advertising en marketing automation. Meetbaar, resultaatgericht en met passie voor data en nieuwe technologie.

Always Ahead heeft oog voor nieuwe ontwikkelingen en een neus voor nieuwe kansen.

Share This