Onder ideale weersomstandigheden hebben afgelopen zondag 19 maart 2023 ruim 250 wielrenners deel genomen aan de door de VRTC de 8 Kastelenrijders georganiseerde Lentetocht 2023.

Ondanks dat het even duurde voordat de zon zich liet zien zijn de deelnemers vertrokken bij “De Herberg” in Vorden voor rit van 80 of 110km. Het was prachtig fietsen door het Achterhoekse coulisselandschap, over de Posbank en de Veluwezoom.

Bij de verzorgingspost in het clubhuis van Sportclub Veluwezoom genoten de deelnemers van de koffie en appeltaart. Het heerlijk vertoeven in de zon op het terras. Na de verzorging hadden de deelnemers van de 110 km daarna nog enkele flinke klimmetjes voor de boeg in Arnhem Noord.

De 80 km ging vandaar uit via Cortenoever weer richting Vorden. Daar zaten leden van de VRTC om de deelnemers te ontvangen, ze te bedanken voor hun deelname, en een goede thuisreis te wensen. Van de deelnemers ontving de VRTC vele complimenten voor de goed georganiseerde rit door een prachtige omgeving.

Al met al kan de organisatie terug kijken op een geslaagde fietsochtend. Alle helpende leden bedankt voor hun inzet en tijd, en ook Sportclub Veluwezoom voor hun medewerking.

Daarnaast moeten we uiteraard vaste onze sponsoren “Profile Bleumink” en “Electro World Klein Brinke”  bedanken voor het wederom kostenloos beschikbaar stellen van de servicebussen.

Graag zien we iedereen weer terug op de volgende tocht van de VRTC!

Foto’s:

Share This