VRTC de 8 Kastelenrijders organiseert op zaterdag 29 oktober 2022 voor de 1e keer

“Oktoberfest”Avondrit – Mooiste van Vorden!

Een unieke avondrit door velden, fabrieken, winkels en andere gebouwen in en om Vorden! Verrassende doorkomsten waar normaal geen fietser komt.

De tocht staat in het teken van “Oktoberfest”, kom dus allemaal in een bijpassende outfit! Hoed, Dirndl, Lederhose of met een koebel. Allemaal mag ook, want voor het beste tenue is er na terugkomst een aanmoedigingsprijs!

De tocht bestaat uit een kinderroute van 15km, en een route van 30km. Beide routes zijn met een stadsfiets te rijden, een MTB maakt het nog spectaculairder. De route is volledig gepijld. Zorg voor goede verlichting en indien mogelijk voor reflecterende kleding / hesje over je “Oktoberfest” – outfit zodat je veilig van dit spektakel kan genieten!

 

Start is bij V.V.Vorden, Oude Zutphenseweg 11, Vorden. Inschrijven en starten tussen 18.30 en 19.00. Hier kan bij terugkomst onder genot van een drankje en een hapje nagepraat worden.

Ook douchegelegenheid is aanwezig.

Voorinschrijven kan via Fietssport – Oktoberfest Mooiste van Vorden!, zaterdag 29 oktober 2022,

Scan & Go is aanwezig.

Volwassen €10, Kinderen €5. Inbegrepen diverse drankjes en hapjes welke aangeboden worden door de deelnemende winkels. Consumpties na afloop voor eigen rekening. Deelname is op eigen risico, NTFU dag verzekering is inbegrepen.

Share This