Zaterdagavond 19 oktober organiseren wij voor het derde jaar “Oktoberfest Mooiste van Vorden”.

Unieke avondrit van 20 kilometer langs de camping door fabrieken, winkels en andere gebouwen in Vorden.

Deze avondrit is bedoeld voor jong en oud en kan gefietst worden op de gewone fiets, maar ook op de e-bike, mtb etc. Alles mag en niets moet!
Plezier, vertier en gezelligheid staan hoog in het vaandel.
Families, vrienden, sportmaatjes maak iedereen enthousiast voor deze sfeervolle fietsavond! Vertrekken kan tussen 18:00-19:00 bij voetbalvereniging V.V. Vorden, Oude Zutphenseweg 11. De route zal uitgepijld zijn met verlichte pijlen, zorgen jullie dan voor goede fietsverlichting?

Er wordt een prijsje uitgereikt aan de meest enthousiaste ondernemer, maar ook een prijsje aan de meest unieke deelnemer. Dus haal jullie dirndl en lederhose tevoorschijn en dan zien wij jullie graag zaterdagavond 19 oktober in ons mooie dorp Vorden!

Onderweg kunnen jullie genieten van een hapje en drankje, maar ook na afloop zullen wij nog voor gezelligheid zorgen bij voetbalpark V.V. Vorden.
Schrijf je nu alvast in voor deze leuke avondrit, want v
ol = vol!

Wij kijken er naar uit!!

Inschrijven Oktoberfest 2024

Voor de opa’s en oma’s en alle andere mensen die willen aanmoedigen is er vanaf nu (17-10-2024) de route beschikbaar. Zie de link naar de route https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=3789349

 

Share This