Unieke avondrit van 15 en 30 kilometer door het veld, fabrieken, winkels en andere gebouwen in Vorden!

Deze avondrit is bedoeld voor jong en oud en kan gefietst worden op de MTB, maar ook op de gewone fiets, e-bike etc. Alles mag en niets moet! Plezier, vertier en gezelligheid staan hoog in het vaandel bij deze tocht. Maak je familie en vrienden ook enthousiast voor deze sfeervolle fietsavond!

Er wordt een prijsje uitgereikt aan de meest enthousiaste ondernemer, maar ook een prijsje aan de meest unieke deelnemer. Dus haal jullie dirndl en lederhose tevoorschijn en dan zien wij jullie graag zaterdagavond 28 oktober in ons mooie dorp Vorden!

Onderweg kunnen jullie genieten van een hapje en drankje, welke worden aangeboden door de deelnemende ondernemers, maar ook na afloop zullen wij nog voor gezelligheid zorgen bij voetbalpark V.V. Vorden. Hier zijn de consumpties voor eigen rekening.

De start is ook bij de V.V.Vorden, Oude Zutphenseweg 11, Vorden. Kosten €7.50 per deelnemer. Inschrijven en starten voor de 30km tussen 18.00 en 18.30, voor de 15km tussen 18.00 en 19.00. Scan & Go is aanwezig. Deelname is op eigen risico, NTFU dag verzekering is inbegrepen.

Schrijf je nu in op: https://www.fietssport.nl/toertochten/54661/oktoberfest-mooiste-van-vorden-2023

Sfeerimpressie van vorig jaar: https://youtube.com/watch?v=hmLvTXhFTmg&feature=share

Tot 28 Oktober!

Share This