Menu bovenaan iedereen

Links

logo-bargemanAannemersbedrijf Bargeman Vorden

Klik hier om naar Bargeman Vorden BV website te gaan…

…………………………………………………………………………………..

de Covik loon- en grondverzet bedrijfDe Covik

Verricht grond-, loon-, sloopwerk, afvalinzameling en transport voor het
bedrijfsleven

Ga naar de de Covik website

Hermsen Stal
inrichtinglogo-hermsen

Ook voor dranghekken verhuur.

Klik hier om naar Hermsen Stalinrichting website te gaan…

 Nislogo-nissansan Herwers Hengelo (Gld.)

Klik hier om naar Herwers roep website te gaan…

indoor sport vordenIndoor Sport maakt van elke les een Feestje!

Indoor Sport Vorden is een sportcentrum voor het hele gezin en staat bekend om haar gemoedelijke sfeer en toegankelijkheid. Per 1 september 2013 is het sportcentrum na 7 jaar weer in handen van Jaap en Gerdien Hesselink. Naast fitness, groepslessen en een grote squashhal met maar liefst 5 squashbanen, heeft Indoor Sport Vorden de beschikking over uitgebreide wellness faciliteiten, inclusief een kapsalon. Ook kunt u een behandeling aanvragen bij de binnen Indoor Sport Vorden gevestigde praktijken voor oefentherapie en podologie. Wij streven naar een breed en gevarieerd lessen aanbod, waarbij wij van elke les een ‘’feestje’’ maken.

Ga naar de Indoor Sport Vorden website

Wielersportbond NNTFU Nederlandse Toer Fiets UnieTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) behartigt de belangen van de sportieve racefietser, de mountainbiker en de recreatieve fietser. Zij zet zich in voor kwaliteit

en veiligheid binnen de wielersport. De NTFU is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en aangesloten bij sportkoepel NOC*NSF en mountainbike-organisatie IMBA Europe. De meer dan 65.000 fietsers, die via een vereniging of individueel verbonden zijn met de NTFU, profiteren van de activiteiten die NTFU-verenigingen organiseren, zoals toertochten, clinics en trainingen. De NTFU ondersteunt deze verenigingen door het bieden van specialistische en praktische informatie.

Klik hier om naar de NTFU website te gaan…

Profile Bleumink

Profile Bleumink Vorden.

De fietsen speciaalzaak in Vorden.

Klik hier om nar de Profile Bleumink website te gaan…

logo Stichting de werf 300hStichting Veilingcomissie

Onder de Vordense bevolking beter bekend als onze kringloopwinkel. Sinds februari 2012 kunt u deze vinden op “De Werf”, gelegen aan de Enkweg 11 in Vorden. Hebt u goed verkoopbare goederen over zoals meubels, witgoed, kleding, boeken en huishoudelijke artikelen waarvoor u geen ruimte meer heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen.  Op die manier krijgen uw overtollige spullen een ‘tweede leven’ bij een nieuwe eigenaar en komen de opbrengsten geheel ten goede aan goede doelen. Waaronder ons VRTC tandem-project dat werd gesteund met een cheque van maarliefst €1000,- Deze werd overhandigd op de Mei-markt van 2014.

Klik hier om naar de Stichting Veilingcommissie website te gaan…

Teeuwen Opslag to_logoTeeuwen Opslag

Bij ons bent u aan het juiste adres voor nette, droge en veilige opslagruimtes, zowel voor tijdelijke als permanente huur.

Klik hier om naar  Teeuwen Opslag website te gaan…