Menu bovenaan iedereen

Uitstekend verlopen Grote Veldtoertocht met ruim 750 deelnemers!

Mede door de geweldige inzet van diverse vrijwilligers konden ruim 750 deelnemers hun energie kwijt raken in de bossen van “het Grote Veld” en op de klimmetje van “de Lochemseberg”.

Door de storm van ruim een week geleden was het een grote puinhoop in de bossen, het dreigde zelfs dat de al eerder verplaatste “Grote Veldrit ” wederom afgelast zou worden. Gelukkig werden door fantastische vrijwilligers de mouwen opgestroopt , de kettingzaag ter hand genomen en de route klaar gestoomd om er een prachtige rit van te maken. Geweldig wat een inzet! Vanaf de accommodatie van “Voetbalvereniging Vorden” kon men kiezen voor de lus van 30km of 45km ( dit was iets ingekort in verband met de waarborg voor veiligheid ). Via de bossen van het Grote Veld werden de deelnemers over mooie singletracks richting de Lochemseberg geleid. De 30km rijders lieten deze links liggen waar voor de 45km deelnemers het klimwerk kon beginnen. Na deze inspanning kon men stoom afblazen richting de pauze waar de bekende “balletjes gehakt “weer klaar stonden. Na de pauze konden degene die nog iets over hadden hun energie nog kwijt op de mooie technische en glibberige singletracks in de bossen rondom Vorden. De VRTC is altijd erg blij met de samenwerking met de landeigenaren en diverse instanties die het mogelijk maken dat er weer zo`n mooie rit georganiseerd kan worden. 

Alle deelnemers bedankt voor de komst en graag tot ziens bij de VRTC”de Achtkastelenrijders ” Lentetoertocht welke ons weer gaat voeren richting Posbank op 25 maart 2018!

Foto’s te bekijken via de volgende link:  www.achterhoekfoto.nl
en  www.oypo.nl

 

Comments are closed.